Tudományos Demokrácia Pártja
racionalizmus - befolyásolás helyett, tudásmegosztás, összefüggések keresése, folyamatos kommunikáció a megegyezésig, hogy végül erkölcsösek lehessünk
szoclib
regi blogblogozoo
Így írtok Ti
2008-05-18 18:50

(Bocsika, de ma - 2008.05.18 - nagyon vicces hangulatban vagyok! Íme néhány "kedvencem", ahogy én látom...)

Az elefánt csontornya
Csöppet sem ejtünk

Démonjaink ellen újra egy tőlünk mogszokott fizikai kísérletet végzünk az entrópia növekedésének igazolására. A billentyűzet összevissza nyomkodásável képesek leszünk-e mély filozófiai gondolatokat a blogra vetni, vagy csak a szokásos fellengzős thermodinamikus blablabla jön össze, alpári szavakkal a hangsúlyosabb helyeken. Ügyelni kell a kísérlet tisztaságára, ezért előbb kaparjuk le közéleti guanót! A kókler kretének, az idióta ingyenélők és a balfasz bennfentesek tűnjenek a picsába! Ez a minimális előfeltétel.


Nem teljesülnek a premisszák. Pont leszarom!

Hallgassunk inkább Police-t Kraftwerk-et!
Artúr, a király
A Kerekasztal- és Félhold ornamentikus kezdőpontya. A zűr poli teleológiája. Önhit tár, s a dalom. Avagy - A nyelvelés vagy nyelv!

Hatmilliárd klikket kaptam erre
Hatmilliárd klikket kaptam erre


6000000000 klikket kaptam,
tagaddhatatlan, hogy külföldön is olvasnak!

Olvasnak, néznek, bámulnak, ámúlnak

Ennyi embert érdekelnek a méj (my) gondolatok?
Nem, hiszen szegényeknél nincs internet
de én megtaláltam az okot,
a három gyökérbe

Az első gyökér a rövid soraimban
van,
a második gyökér a gondolataim
sokaságában,
a harmadik gyökér a kerek
asztalnál üllő
lovagok meg jómagam.
eszmecseréje
Folyton csak ott, a vasárnapi asztalnál
ülve eszünk
ágában sincs másképp!

Sosem kelünk föl!!!!

- ez is egy nagyon magvas gondolat volt!
de Szade Iliásza
"dekadencia és visszafogottság"
A magyar nem s

Hanem mi? Nem jut eszembe...
S, se semmi, de legalább
valami petőfi...
Egy apostol éves hátralékai
"és ha megzavarodott, csodálkozni fog, és királlyá lesz a mindenségen" - mondta Jézus, de közben hamiskásan mosolygott.
Megrendült a Föld, bár azt sem hiszem el
Egyszerű gazdasági megfontolással belátható, hogy a súlyos természeti katasztrófák is hatalmas előnnyel járnak, mert az összeomlás után a GDP növekedése olyan magas lehet, ami akár gazdasági sikernek is elkönyvelhető.


Kegyetlen cinizmust követel minden hír, de a kínaiak kínja a Mianmarban meghalt százezrek vagy kolerától sújtottak szenvedéseihez képest smafu. Kínába persze beengedik segélycsapatokat! Ez utóbbival is csak elterelik a figyelmet a klérus (értsd: a Kínai Kommunista Párt) hatalmi törekvéseiről, elhallgatva a finoman szólva is ocsmány viszonyt az egyéni szabadság és a több ezer éves megváltásideológia (értsd: központosított hatalom) között.


Hi! REMEMBER BLOKKJA
Az agyi lebenyek tüzelése, hátsó gondolatok a köz- és magánéletről, a nagymama recepjei, Márai-Petőfi cool Túr, mindenről más jut!
Cordon Bleu, a kiválasztott
Sikér, tányéron

Mára igencsak polgári kétségek gyötörnek, azt nem tudom biztosan, hogy ezt a receptet a nagymamámtól hallottam vagy kitől. A történelmi hitelessége is kérdéses, talán csak az aktualitása biztos, hiszen ő a kiválasztott. De sajnos e kiválasztott úri étek gellert kapott a politikai illatfelhőktől, már a neve is gyanús, hiszen a Fidesz kordonbontására utal, de az épphogy átsütött hús liberálisan kékes színére sem szavaznának sokan.
Tudják mit, hagyjuk a fenébe, együnk inkább egy jó adag slambucot!Zombekker
az ütő is megáll, de a zombi soha

Járj, Magyarország!

Apám, amióta eldobtam az agyamat sokkal tisztábban látok mindent, érted! Lehet, hogy valami vudu-baromságot küldtek rám az afrikai tesók, mert nem vettem a lapot, meg minden. Valahogy azóta nem húz föl ez a sok feszkó, hogy a kispajtások mit is nyomatnak a parlamenti brancsban. Beszólok néha, sakk-matt, de nem komoly, ne ijedj meg, csak úgy brahiból. Ti is csak kenitek itt a sok filozófus dumát, híg a veleje, de nekem ezzel sincs már bajom. Mozgásban vagyok, érted, mint egy sakkmasin, érted?! Időnként berregek egyet ,lépek, valamelyik muksó visszaberreg, ő kis lép, nagy népi berregés, zombik vagyunk mi magyarok, nem tudtad?!